C vitamin

Rykten och sanningar om C vitamin

Vitamin C är en av de mest populära näringsämnena.

De kallaste månaderna är på allas läppar, för sina förmodade fördelar mot förkylningen. Vitamin C ger flera fördelar för huden, men många studier har visat att dess effekt kan förbättras genom. Att kombinera den med andra antioxidanter istället för att öka koncentrationen som förväntat. Det vill säga en större synergistisk antioxidant effekt uppnås i kombination med andra antioxidanter. Inte värt någon annan antioxidant, är C-vitamin alldeles egna. Och endast i väl med dem som har en bevisad hudpenetration, såsom vitamin E, ferulsyra och phloretina.

Juice C-vitamin

Försvinner C vitaminet direkt från apelsinjuicen, när du öppnat förspakningen?

Är det bra att dricka apelsinjuice snabbt motiverad så att C-vitaminet inte försvinner bort? Sanningen är att nej, vid rumstemperatur fortsätter vitaminet vara aktivt upp till 12 timmar. Vi skulle behöva koka saften så att den försvann först. En kräm med C-vitamin är det första du bör applicera på din hud varje morgon. Som vi har angett är C-vitamin inte fotosensibiliserande, så det är inte nödvändigt att applicera det på natten. Det är i själva verket perfekt att tillämpa det på morgonen. För att skydda vår hud mot de yttre faktorer som orsakar åldrande. Se till att din komposition är mellan 10% och 20% rent C-vitamin. Annars kommer du inte märka mycket effekt på huden.

Självklart ändras smaken med timmarna och saften blir mer bitter. Men igen är det inte något som händer om några minuter. Men även om det här är goda nyheter för juiceälskare som var överväldigade genom att ta det snabbt. Är det värt att komma ihåg att juice inte ska vara en vanlig dryck och aldrig bör ersätta hela frukten.

Experter rekommenderar

att man använder solskydd genom hela året, och kombinerar det idealt med ett korrekt formulerat vitamin C-serum. Det har en tydlig förklaring solkräm skyddar oss mot ultraviolett strålning. Samtidigt kombinera det med en Ci-serum vitamin ren hög koncentration och surt pH, vi får en bredare fotoskydd. Eftersom det också skydda oss från infraröd strålning och andra externa medel som producerar bildandet av fria radikaler. Och därmed motverka för tidigt åldrande, av föroreningar eller tobaksrökning.

Djupt involverad i vintern, förkylningar är ordningen för dagen och apelsiner säsongen. Så det finns ingen bättre tid att diskutera C-vitamin och många föreställningar kring denna grundläggande näringsämne i många metaboliska reaktioner.

Om du har använt ett C-vitamin i lång tid kan du ha märkt att dina porer är mörkare än normalt. Detta beror på oxidationen av detta vitamin. Vårt råd, exfoliate en gång i veckan för att rengöra porerna och undvika förmörkelse. För att undvika oxidation, se till att behållaren är ogenomskinlig så att den inte släpper igenom ljuset.

Citroner

Lämna ett svar